multimaistor.bg» Новини

Новини

НАЧАЛО ЗА НАС НОВИНИ АКСЕСОАРИ FAQ КОНТАКТИ

 

През ЯНУАРИ  2016  Мултимайстор.Бг започна да предлага експресно гравиране:

Заповядайте в магазин на Цариградско шосе 110 за да си направете Гравиране ВЕДНАГА И НА МЯСТО! НА ЦЕНА ОТ 10 ЛВ!

Веднага става и изработка на пластмасови табелки за звънеца и входни врати!

НИЕ ГРАВИРАМЕ И БРАЧНИ ХАЛКИ!!!

РАБОТИМЕ ВСЯКИ ДЕН ОТ 10:00 ДО 22:00!

Мултимайстор.Бг вече и в МОЛ Сердика Център

 

Здравейте, скъпи приятели.

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 24.05.12г се състоя откриването на нашето второ ателие за битови услуги, което се намира в МОЛ Сердика Център.

Работното ни време е от 10:00 до 22:00 без почивен ден.

Новото ателие в Сердика Център се намира на минус 1-во ниво и поддържа самостоятелни обущарска и шивашка работилници, което  позволява всички поръчки да се извършват на място. Нашите клиенти ще могат да се възползват пълноценно от всички предлагани от нас услуги, включително и от опцията за експресна услуга. 

  

Очакваме Ви!

  

Заповядайте на рождения ден на Мултимайстор.Бг!

  

Здравейте, скъпи приятели.

На 29-ти май 2012 година Мултимайстор.Бг има рожден ден - ставаме на една годинка! Първата година е от много голямо значение за всяко едно начинание и ние сме много щастливи, че след нейното изтичане можем да я наречем успешна.

Една година, в която всички заедно направихме първите си крачки. Затова и нашата тема на този рожден ден ще бъде насочена към нашите клиенти: „Една година заедно!”

Каним всички Вас в магазина ни в The Mall, Цариградско Шосе 115, където за всеки ще има приятна изненада!

Елате да празнуваме заедно!

  

Мултимайстор.Бг вече предлага и копиране на чипове за домофони! 

С оглед на многото запитвания, решихме да добавим в нашата гама от услуги и копиране на домофонни чипове/чипове за входни врати. Можете да се възползвате от тази услуга в нашите магазини в The Mall, Цариградско Шосе 115 и в Сердика Център Мол, бул. Ситняково 48.

  

 

Възможности за работа в Мултимайстор.Бг ЕООД

  

Здравейте, скъпи приятели. 

Измина вече почти една година, откакто стартирахме проекта Мултимайстор.Бг.

Тези първи стъпки бяха от изключителна важност за нас. Поставихме пред себе си една много висока и достойна цел - да европеизираме и да подобрим някои много важни за бита на хората услуги, като същевременно ги съберем под един покрив. Услуги, голяма част от които до момента, с малки изключения, се извършват със съмнително качество в неугледни задни дворчета и мазета.

Обаче за постигането на тази цел не е достатъчно само да осигурим чисто и организирано работно място със съвременна апаратура. По-важната задача пред нас е да променим манталитета на хората, които се занимават с тези професии. Може би именно в тази насока ние срещнахме най-големите си трудности през тази една година. Старите навици се променят много трудно. Трудно се възприема нов начин на работа, различен от този, който се е практикувал дълги години. Трудно се възприема и нашето желание за отношение към клиентите на по-високо ниво...

Успехът на целия проект е пряко свързан с личностните качества и професионалните умения на хората, които работят при нас. Защото именно нашият персонал е лицето на фирмата пред крайния клиент. От него зависи дали клиентът ще си тръгне с усмивка и дали ще дойде при нас отново.

В тази връзка, както и с оглед на нашата идея за разширяване на дейността си, ние стигнахме до решението да започнем собствено обучение на кадри практически от нулата.   

В момента има свободни позиции от два типа:

  •  Обущар. Извършване на ремонт на обувки, чанти и кожени изделия.
  •  Съчетана позиция, която включва: ключарски услуги (изисква се само дублиране на ключове), елементарни часовникарски услуги (смяна на батерии, каишки и дребни ремонти), точиларски услуги (заточване на ножове и ножици), работа с каса и касов апарат.

  

Ние Ви предлагаме пълно обучение. Колко време ще е необходимо, докато се научите - заивси от Вас. Ние няма да Ви поставяме срокове. Докато виждаме, че имате желание и потенциал - ще даваме всичко от себе си.

Изисквания:

  • Добро ВЪЗПИТАНИЕ.
  • Способност за сериозно и отговорно отношение към поставени задачи.
  • Желание да се научите, да се развивате и да работите дългосрочно в тази сфера.
  • Сръчност.

  

Моля Ви да прочетете много внимателно нашите изисквания и да помислите върху значението им. Ако не притежавате дори едно от тях - гарантираме Ви, че само ще си загубите напразно времето.

Ако обаче осъзнавате, какво искаме от Вас и смятате, че отговаряте на нашите изисквания - сте добре дошли. Ще имате възможност да работите в един сплотен колектив и както вече казахме - ще дадем всичко от себе си за да можете да се превърнете в пълноценна част от него.

Можете да се свържете с нас по телефона, по пощата или директно в някое от нашите ателиета.